Colorguard Finals in Eindhoven

Morgen is het zover, de finals van het CGN winterguard seizoen in Eindhoven. Maandenlang hebben onze colorguard groepen getraind om mee te mogen doen met de eindwedstrijd in Eindhoven. Voorafgaand waren er ook colorguard wedstrijden, ook spannend, maar niet zo spannend als de finals morgen zullen zijn.

Alle colorguard groepen uit geheel Nederland die het afgelopen seizoen hebben mee gedaan met de CGN colorguard wedstrijden zullen morgen strijden om een zo hoogst mogelijke score te behalen. Misschien wel zo hoog dat je een CGN Plaquette en/of CGN vlag mee naar huis kunt nemen. Maar ook zal er gestreden worden om betere punten dan in de eerdere wedstrijden zijn behaald. Zo kun je als groep laten zien dat je jezelf kunt overtreffen. Kortom een spannende dag gaan we morgen tegemoet.

Houdt u onze facebook pagina in de gaten, daar zullen we een verslag doen over het verloop van de dag.

Colorguard iets voor jou of voor u zoon of dochter, neem dan contact op met afdelingcolorguard@mvnoordenveld.nl en volg gratis lessen tot aan de zomervakantie