Blazersklas voor volwassenen groot succes!

 

 

 

 

 

Toen in januari de plannen voor een blazersklas werden bedacht, hadden we niet kunnen bedenken dat het zo’n groot succes zou worden. 8 tal mensen hadden zich aangemeld, en zo zijn we begonnen. Voor muziekvereniging Noordenveld ook een nieuw concept, dus aftasten hoe dingen zouden gaan lopen. Natuurlijk hebben we ervaring met les geven, maar voornamelijk krijgen we kinderen binnen bij een blazersklas en geen volwassenen. Een uniek concept, dat kunnen we wel stellen. We hadden aanmeldingen gekregen van mensen die eerder een instrument hadden bespeeld, maar van ook mensen die nog nooit een instrument hadden bespeeld. Het laatste groepje was een uitdaging, zeker voor de mensen zelf. Want hoe moet je blazen op een instrument, en wat is dan een goede noot. Nu zitten de 10 lessen er bijna op en kunnen we terug kijken op een succesvolle blazersklas voor volwassenen. In september gaan we verder met de huidige blazersklas en zullen we ook weer een nieuwe blazersklas op gaan starten.  Wij zijn enthousiast en de leden van de blazersklas zijn ook enthousiast.

De afsluiting van deze 10 lessen gaan we doen op dinsdagavond 5 juni om 19.45 uur in muziekcentrum “het Akkoord” Klimop 2b te Roden. De leden van de blazersklas zullen daar samen met het orkest een nummer laten horen aan alle belangstellenden.

Denk jij ook, dat lijkt mij leuk om aan mee te doen, kom dan dinsdagavond 5 juni kijken en geef je op voor de nieuwe blazersklas. De nieuwe blazersklas start in september. De blazersklas is voor iedereen met ervaring maar ook zonder ervaring op muziekgebied.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Gerda Jeeninga: 06-11262214 of Jacqueline Hagenauw 06-22259694