Showband Noordenveld op bezoek bij Max Verstappen

 

Afgelopen Pinksterweekend beleefden ruim 110.000 mensen een racespektakel waar Showband Noordenveld een onderdeel van mocht uitmaken. Toen Showband Noordenveld vorige week was gevraagd om een optreden te verzorgen bij “De Jumbo Racedagen” op 2e Pinksterdag, was het antwoord direct ja. Op een circuit zoals Zandvoort te mogen staan, is toch een once-in-a-lifetime experience. Wie maakt dat mee dat je op de racebaan voor Max Verstappen en ander beroemde autocoureurs de baan mag openen. Dat is toch geweldig. De hoofdrol was die dag weggelegd voor Max Verstappen, maar voor Showband Noordenveld was het ook een hoofdrol in een spectaculair evenement. Max kwam met een Aston Martin Red Bull Racing Formule 1 bolide de baan op, showband Noordenveld weliswaar te voet, het mocht de pret zeker niet drukken. Na het optreden alle indrukken verwerken en later met z’n allen in het reuzenrad waar ook nog even een muzikaal hoogstandje werd weggegeven. Showband Noordenveld kan terug kijken op een super leuk en een uniek optreden.