Blazersklas voor volwassenen start in september

De blazersklas voor volwassenen is een nieuw initiatief van muziekvereniging Noordenveld. In maart is de blazersklas gestart. Het was spannend of we dit initiatief van de grond konden krijgen. Blazersklassen voor volwassenen zijn niet alledaags. Ons doel was volwassenen kennis te laten maken met het bespelen van een instrument of het herontdekken van het bespelen van een instrument. En wij kunnen stellen dat dit doel is behaald. Een initiatief dat van alle kanten vol enthousiasme en lof is ontvangen.

Op 5 juni a.s gaat ons Harmonieorkest samen optreden met onze eerste blazersklas voor volwassenen. We hadden eerst 29 mei staan, maar door omstandigheden hebben we de avond verplaatst naar 5 juni a.s. om 19.45 uur in het muziekcentrum het Akkoord, Klimop 2b. We nodigen hierbij iedereen uit om te komen kijken en luisteren.

In september gaan we starten met een nieuwe Blazersklas voor volwassenen. Denkt u/jij dat is iets voor mij, dat wil ik ook proberen geef u/je dan op. U/Je kunt kiezen uit de volgende instrumenten: Euphonium, trompet, bariton, schuiftrombone, klarinet, dwarsfluit, althoorn, saxofoon, keus genoeg en leeftijd maakt niet uit.

De blazersklas bestaat uit 10 lessen voor € 75,00 En zal gaan starten op woensdagavond 5 september.

Opgeven kan bij Gerda Jeeninga 06-11262214 of bij Jacqueline Hagenauw 06-22259694 of mail naar algemenezaken@mvnoordenveld.nl