Showband Noordenveld gaat de Battle aan

In de binnenstad van de culturele hoofdstad Leeuwarden vindt zaterdag 30 juni, tijdens het ‘Grutsk’, een groot muziekfestival plaats. Diverse muziekverenigingen zullen hieraan meedoen. Ook Showband Noordenveld zal te bewonderen zijn in Leeuwarden.  Op het Wilhelminaplein zal er een Vancore Drum Battle zijn. Zestal korpen doen mee met de Vancore Drum Battle. Showband Noordenveld zal met haar slagwerkgroep mee gaan doen met de battle. Zij zullen de battle aangaan met de Sternse Slotlanders, een geduchte tegenstander uit Franeker. Talent en creativiteit en style staan hoog in het vaandel bij Showband Noordenveld en dat kunt u met eigen ogen komen aanschouwen tijdens deze battle.

Kom ook en ervaar: “The Unexpected in the Battle”

Waar: Hoofdpodium Wilhelminaplein Leeuwarden

  • 12:30 – 12:45 uur: 1e Drum Battle: Traditional Collective – NFPC Dokkum
  • 14:15 – 14:30 uur: 2e Drum Battle: Noordenveld Roden – Sternse Slotlanders Franeker
  • 16:00 – 16:30 uur: 3e Drum Battle: Advendo Sneek – Takostu Stiens

 

Toegang: gratis