Vakantie, 6 week vakantie, ja niet van het werk. Dat duurt meestal geen zes week, maar van Muziekvereniging Noordenveld. De muziekvereniging waar menig lid nu met weemoed aan denkt. Een aantal week zijn er nu voorbij en het duurt lang, erg lang voordat we weer gaan starten. Sommige leden weten niet goed hoe zij hun tijd moeten doorkomen. Liggen mijmerend op hun handdoekje op het strand te denken, hoe kom ik deze vakantie door? Er zijn zelfs leden die hun instrument hebben meegenomen op vakantie. Muziekboeken mee hebben als een spannend boek. En zelfs sommige die niet weg gingen, hebben hun tentje opgezet bij Muziekcentrum “het Akkoord”. Tja als de berg niet naar Mohammed komt, dan komt Mohammed wel naar de berg. Vakantie is afzien als je met plezier muziek maakt.

De jongeman met de bekkens, heeft uit nood de deksels van zijn pannen gehaald en oefent op zijn kleine balkon. Buren keken naar boven wat er toch allemaal aan de hand was. De man op het tingeltangel ding, heeft flessen gevuld en heeft nu thuis zijn eigen flessen xylofoon. Sommige namen pen en papier mee op vakantie en schreven muziekstukken en weer een anderen schreven een show en nog iemand vroeg in ieder vakantiestadje aan de lokale burgemeester: mogen wij hier optreden??? U leest het, Muziekvereniging Noordenveld is misschien even uit het oog, maar nooit uit het hart van onze leden.

Ach zult u zeggen; overdrijft je nu niet een beetje in bovenstaand verhaal? Tja, oké een beetje dan. Maar ondanks de overdrevenheid van dit verhaal, zit er hier en daar toch een kern van waarheid in. Nog heel even en dan mogen we weer muziek maken, ideeën uitwerken, dansen met vlagen en met plezier optredens verzorgen. Want dat laatste daar doen we het toch voor.

De Showband gaat binnenkort meedoen bij de bloemencorso’s Zundert en Eelde en het Harmonieorkest bereid zich voor op hun concert samen met Popkoor Puur, de Colorguard gaat zich voorbereiden op het Winterguardseizoen en Jong Noordenveld gaat bezig voor de Rodermarktparade. U leest het, we gaan een hoop bergen verzetten bij muziekvereniging Noordenveld. En we hebben we er allemaal weer zin. Nog een kleine twee weken en dan mag en kan iedereen zijn hobby weer oppakken.

We zijn een leuke club voor jong en oud en voor ieder wat wils. Heeft U/jij nog geen hobby en lijkt muziek maken of colorguarddans wel iets voor U/jou, Kom dan gerust kijken op een repetitieavond. In de week van 2 september, draaien alle afdelingen van muziekvereniging Noordenveld weer volop! U/jij bent van harte welkom!

Showband: Vrijdag van 19.30 tot 22.00 uur

Het Harmonieorkest: Dinsdag van 19.30 tot 21.45 uur.

Colorguard dans Kids N-Motion: Maandag van 18.00 tot 19.30 uur

Colorguard dans Young N-Motion: Woensdag van 19.30 tot 21.00 uur

Jong Noordenveld: Dinsdag van 18.30 tot 20.00 uur.

 

Muziekcentrum het Akkoord. Klimop 2b, 9301 PK te Roden

mail voor meer info naar: algemenezaken@mvnooordenveld.nl