Showband Noordenveld & Events Around the World

By 21 september 2018Geen categorie

Sinds jaar en dag loopt muziekvereniging Noordenveld mee in de parade van de Rodermarkt. Showband Noordenveld en Jong Noordenveld. Ook dit jaar zullen zij in eigen dorp voor op gaan aan de parade. Dit jaar zal het thema van de parade “Events Around the world” zijn. Een thema wat goed aansluit bij Showband Noordenveld. De nieuwe show waar de showband in 2019 mee in productie zal gaan is, “Rome – End of an Empire”. Het nieuwe showthema bevat uiteenlopende en uitdagende muziekstukken, die een pakkend verhaal zullen brengen. U zult nog veel van de nieuwe show in 2019 gaan horen, maar morgen eerst de parade in eigen dorp voor eigen publiek. De showband zal tijdens de parade verschillende stukken muziek laten horen, zoals o.a. Feeling Good, Wild Dances, en Blue Monday. Het publiek zal verrast worden door de showband, omdat zij unieke straat show’s zullen laten zien tijdens het lopen van de parade. Tijdens de middagparade kunt u showband Noordenveld aanschouwen, in de avondparade zal ook Jong Noordenveld zich bij de showband voegen en zullen zij tezamen de parade lopen.