Harmonieorkest Concert 20 Oktober Goud van Oud

 

Op zaterdag 20 oktober, organiseert muziekvereniging Noordenveld in samenwerking met Popkoor Puur het concert: “Goud van Oud”, klassiekers van weleer.  Harmonieorkest Noordenveld wat bestaat uit zón 27 amateur muzikanten, wilde een vrolijk concert organiseren met bekende nummers. Popkoor Puur hebben zij benaderd om mee te doen en zij hebben enthousiast toegezegd. Op 20 oktober zullen zij samen schitteren in hun eigen verenigingsgebouw aan de Klimop 2b te Roden. Men kan luisteren naar nummers van Queen, het prachtige Halleluja, het nummer Only Love van de film “Mistral’s Daugther”, het vrolijke Sweet Caroline van Neil Diamond, Rolling in the Deep van Adele, en vele andere stukken. Een unieke avond die zeer de moeite waard zal zijn voor jong en oud om naar te komen luisteren.