Goud van Oud concert 20 oktober

Wij zijn er klaar voor, en we hebben er zin in,  zegt Gerda Jeeninga, coördinator van het harmonieorkest van muziekvereniging Noordenveld. Voor de grote vakantie waren de voorbereidingen voor het concert al in volle gang.  Welk thema gaan we bedenken, welke muziekstukken zijn passend bij het thema en wie zullen we uitnodigen voor een gastoptreden. Allemaal vragen die de revue passeerde tijdens de organisatie van het concert.

Ongemerkt best veel werk, maar het is gelukt, het thema is bedacht, de muziek uitgezocht en als gastoptreden werd Popkoor Puur benaderd. Popkoor Puur omarmde het idee om samen met het harmonieorkest het concert te verzorgen. Wat is er leuker dan dat een harmonieorkest en een koor samen optreden tijdens een concert. Het harmonieorkest evenals Popkoor Puur hebben “muziekcentrum het Akkoord” als oefenruimte. Zodoende dat beide verenigingen elkaar wel eens tegen het lijf liepen en zo Popkoor Puur werd gevraagd door het orkest om eens iets samen te doen.

De avond zal in het thema van ” Goud van Oud” staan en laat mooie klassiekers horen. Stukken van o.a. Queen, Adele, Robbie Williams, Neil Diamond. Een muzikale avond waar sfeer en gezelligheid voorop staan. En zoals Gerda Jeeninga zegt, We zijn er klaar voor!

Dus u komt toch ook kijken en luisteren naar Goud van Oud.

Wanneer: Zaterdag 20 oktober.

Waar: Klimop 2b ,9301 PK Roden (oude gymzaal bij Tandem)

Zaal open:  om 19.15 uur, aanvang 20.00 uur

Entree € 5,00

Voor meer informatie en/of het bestellen van kaarten: algemenezaken@mvnoordenveld.nl