Cero dos tres & The Boomerangs bij Muziekvereniging Noordenveld

Cero dos tres & The Boomerangs treden op in New Orleanse sferen

Roden 5 nov 2018, De Drentse New Orleans-band The Boomerangs en het Haarlemse dameskoor Cero dos tres geven op zaterdag 17 november een bijzonder concert in het gebouw van Muziekvereniging Noordenveld in Roden. Het concert is een muzikale reis langs de geboortegrond van de jazz, soul, funk en blues: New Orleans. De unieke samenwerking tussen beide groepen is speciaal aan te raden voor publiek dat van koren, blaasinstrumenten en New Orleans-muziek houdt.

Het Haarlemse dameskoor Cero dos tres bundelt haar krachten met de The Boomerangs Band uit Drenthe. Deze zomer traden ze één keer eerder samen op in Haarlem en op 17 november staat er een eenmalig concert in Roden gepland: een thuiswedstrijd voor percussionist Martijn. De volledig akoestische band The Boomerangs speelt al 25 jaar met blazers en percussie muziek uit New Orleans. Beide groepen werkten het afgelopen jaar aan swingende arrangementen van klassiekers en eigentijdse hits uit de muzikale hoofdstad van Louisiana. Rammelende en stampende funk, gospel en soul wisselen ze af met nummers in oude jazz-stijl. Op het programma staan onder meer When the saints go marching, Shout en Here come the girls.

Landelijke podia

Cero dos tres bestaat uit Haarlemse vrouwen tussen de 25 en 39 jaar. Het koor is opgericht in 2010 en staat onder leiding van dirigent Willemijn Bonder-Huitema. De enthousiaste groep repeteert wekelijks en heeft al op vele regionale en landelijke podia gestaan met hun repertoire van pop-, soul- en musicalnummers. Tijdens het concert op 17 november laat het koor ook een aantal van deze popnummers horen met pianobegeleiding.

Muziekvereniging Noordenveld

Het optreden vindt plaats op zaterdag 17 november om 20.00 uur bij Muziekvereniging Noordenveld in Roden. Reserveer nu kaarten (7,50 euro) via info@cerodostres.nl. Op de avond zelf kunnen kaarten ook bij de kassa contant afgerekend worden.

Wilt u het optreden bijwonen, of wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact op met Willemijn Bonder-Huitema via info@willemijnbonder.nl of 06 309 54 662.