Record aantal kinderen bij Lampionnenoptocht

Gisteravond was in Peize de jaarlijkse lampionnenoptocht met een record aantal kinderen en ouders die meeliepen. Showband Noordenveld en Jong Noordenveld liepen voorop in de stoet door de straten van Peize. Wat een prachtig gezicht al die mooi verlichtte lampionnen. Het weer heeft zeker invloed gehad dat de optocht dit jaar zo druk bezocht was, maar naast het zachte weer, vonden de kinderen het gewoon leuk om mee te lopen met hun lampion achter de muziek aan. Richard Veurman van Volksvermaak heeft niet eerder zoveel mensen bij de lampionnenoptocht meegemaakt. Ook Muziekvereniging Noordenveld was blij verrast met het aantal kinderen dat meeliep met de lampionnenoptocht. Vereniging Volksvermaak deelde aan het einde van de lampionnenoptocht zakjes snoep uit aan 500 kinderen.