Zachtjes gaan de paardenvoetjes…

Zachtjes gaan de paardenvoetjes
Trippel trappel trippel trap……

Al een aantal weken van te voren hebben de kinderen van Jong Noordenveld zich voorbereid op de komst van Sinterklaas, zaterdag is het dan eindelijk zover. Sint komt weer naar Roden. Met vrolijke muzikale klanken zal Jong Noordenveld samen met de Showband, de Sint door het dorp begeleiden. Ook onze jongste leden van onze colorguard dansgroep, hebben mooie straatshow’s ingestudeerd alleen voor Sinterklaas, dus voor hen best spannend allemaal.  Zal het goed gaan? zullen de zenuwen niet teveel parten gaan spelen? We denken dat Sint blij verrast zal zijn dat de kinderen van muziekvereniging Noordenveld zo goed geoefend hebben om Sint een warm welkom te geven. Een Sinterklaas medley zal door de straten van Roden klinken. Sint zal achter muziekvereniging Noordenveld een rondgang door het dorp maken richting Pompstee, waar Sint en zijn pieten een groots feest zullen geven voor alle kinderen uit Roden en omstreken.

“Kortom Sinterklaas, het wordt een superleuke middag, u bent van harte welkom!”