Sinterklaasje kom maar binnen……..

 

 

Afgelopen zaterdag werd er met spanning door de kinderen van muziekvereniging Noordenveld op Sinterklaas en zijn pieten gewacht. Het mysterie van het leesplankje en het zoek raken van het grote boek, heeft wel gebracht dat de kinderen in grote onzekerheid waren. “Zou de goede Sint wel komen???” Dat was de vraag, misschien wilde hij wel, maar kon het niet door al dat gedoe met de pieten.

Na een lange tijd wachten, hoorde we op de deuren een hoop lawaai, en ja hoor, daar was ie dan toch. “Sinterklaas” eindelijk, wat fijn! Ook waren vijf pieten meegekomen om de kinderen te begroeten.

De kinderen hebben liedjes gezongen, spelletjes gedaan met de zwarte pieten,  wat getrommeld op de snare’s, vlaggen in de lucht gegooid en iedereen mocht even bij Sinterklaas komen om te vertellen wat hij of zij graag in hun schoen wilde hebben voor cadeau.

Na afloop kreeg iedereen een cadeautje van Sint, zongen we nog een lied en ging Sint weer snel naar het volgende feest, waar er ook kinderen op hem aan het wachten waren.

Sinterklaas en alle zwarte pieten, namens alle kinderen van muziekvereniging Noordenveld, ontzettend bedankt dat u naar Roden bent gekomen. Het was een feest!