LET THE BATTLE BEGIN

Een battle, een strijd? Wat gaat muziekvereniging Noordenveld doen? Wat is er aan de hand? Moeten we ons zorgen gaan maken in een dorp als Roden om onze muziekvereniging?

Gelukkig niets van dit alles, maar wel gaat het slagwerk van muziekvereniging Noordenveld aankomende zaterdag de battle aan tegen de Sternse Slotlanders uit Franeker. Vorig jaar heeft de eerste battle plaatsgevonden en hebben beide groepen alles gegeven. Het was een groot succes en het publiek vond het ook geweldig om te zien. Daarom hebben beide verenigingen de handen in één geslagen en besloten het succes te evenaren in een nieuwe battle. Talent, creativiteit en style staan bij beide verenigingen bovenaan. Beide verschillen van style en dat maakt het zo superleuk om naar te kijken. Verbroedering van beide slagwerkgroepen kwam tot stand, terwijl je dit niet zou verwachten bij een battle.

Zaterdag in Leeuwarden tijdens de CGN winterguard contest, zal de battle plaats gaan vinden. Ook zult u hier onze N-motion colorguard groepen vinden die de strijd aangaan, met andere colorguardgroepen uit heel Nederland. Voor een jury zullen onze beide colorguard groepen hun show laten zien. Kortom een superleuke dag met een dosis gezonde spanning voor alle deelnemers.