N-Motion Colorguard op naar de Finals

Vorige week zaterdag hebben onze colorguard groepen meegedaan met de winterguard wedstrijden. Dit maal was de wedstrijd in Leeuwarden. In de cadetsgroep van N-Motion zitten 8 meiden in de leeftijd van 7 tot 12 jaar. En in de Regional A groep zitten 11 meiden in de leeftijd van 13 tot 18 jaar. De beide groepen zijn lang bezig geweest met het instuderen van de show’s. En dit heeft er toe geleid dat beide groepen langzaam maar zeker groeien en hogere punten behalen bij de diverse wedstrijden waar zij gedurende het winterseizoen aan meedoen. Volgende week gaan beide groepen naar Eindhoven, waar de finals van het winterguard seizoen gaat plaatsvinden. De bus vertrekt in alle vroegte en ca. 24 uur later zal de bus met de groepen weer thuis te komen. Een inspannend maar ontzettend leuk weekend, de meiden kijken er naar uit.

N-motion Cadets doen hun show op de muziek van kinderen voor kinderen, met het nummer “Slaapliedje”, wat wel heel toepasselijk is, nu de groep richting Eindhoven zal vertrekken en het slapen voornamelijk in de bus zal gebeuren. De oudste meiden van N-Motion komen dit jaar uit in de regional A groep. In de groep zit een stijgende lijn qua niveau en dat is terug te zien in hun show. Zij brengen dit jaar de show Madness, of terwijl waanzin. Een supergave show, waar het uiterste van de meiden word gevraagd, zoals fysiek als mentaal. De show heet niet voor niets Madness. Op de muziek van Corvyx, Ruelle en Sia zoekt N-Motion haar antwoorden.

De lessen worden voor de Cadets verzorgt door Diandra Timmer en Robert Strobos en de lessen voor de regional A groep worden verzorgd door Robert Strobos. Diandra en Robert hebben beide hard gewerkt en hebben al vele trainingsuurtjes erop zitten met hun groep. Naast dat zij lesgeven, doen zij ook zelf mee met de wedstrijden. Diandra Timmer in de A Class en Robert Strobos op hoog niveau in de open class.

Kaarten voor de finals in Eindhoven zijn uitverkocht. Uit heel Nederland zullen meer dan 70 colorguard groepen komen. Spannend zal het worden, want met hoeveel punten ga je naar huis en kun je misschien een plaats stijgen in de ranking. Maar wat ook de uitslag zal zijn, naast het wedstrijdgevoel gaan we er een super gezellige dag van maken.

Ook nieuwsgierig naar wat colorguard is, kom dan eens kijken bij een training.

N-Motion Cadets trainen op maandagavond van 18.00 tot 19.30 (leeftijd 6 tot 12 jaar)

N-Motion A trainen op woensdagavond van 18.30 tot 21.00 (leeftijd 13 tot 18 jaar)

Waar: Klimop 2b, 9301 PK te Roden Muziekcentrum het Akkoord

 

Voor meer info kunt u mailen naar afdelingcolorgaurd@mvnoordenveld.nl of bel naar

06-30888383 www.mvnoordenveld.nl