Het Harmonie orkest laat zich horen

Dat het harmonieorkest hard aan de weg timmert, is een feit. Dit jaar staat het thema”Music all over the world”centraal. Muziek stukken uit allerlei windstreken worden ten gehore gebracht. Er wordt op de dinsdagavond druk gerepeteerd onder leiding van Henk Boer, hij is al 7 jaar de dirigent van het Harmonieorkest Noordenveld. Muziek zoals Glasnost uit Rusland, of Highland Cathedral  uit Ierland zullen bij velen bekend zijn. Zelfs de Belgische parachutisten mars staat op de standaard en zult u zeker herkennen.

Het orkest is de afgelopen 2 jaar gegroeid tot 30 leden, met een aantal nieuwe leden uit de volwassen blazers klas die MVN dit jaar voor de derde keer organiseert.

U kunt het Harmonieorkest orkest binnenkort beluisteren bij optredens in Roderesch op 4 mei en op 10 mei in Roderwolde en op zaterdag 11 mei bij de jaarlijkse uitvoering van de vereniging.

Voor informatie of contact kunt u mailen naar afdelingorkest@mvnoordenveld.nl