All Together, zaterdag 11 mei 2019

Muziekvereniging Noordenveld heeft veel in zijn mars. Dit laat zij graag aan u zien op zaterdag 11 mei tijdens de uitvoering van Muziekvereniging Noordenveld. Deze avond heeft als thema “All Together” Een thema wat staat voor samen plezier hebben in muziek en dans. Muziekvereniging Noordenveld heeft een jeugdband een showband, een harmonieorkest en colorguard dansgroepen. Een uniek concept binnen de vereniging die haar leden een diversiteit aan mogelijkheden biedt om een hobby uit te oefenen.

Op de uitvoering heeft de Showband een primeur. Ze heeft een nieuwe show ingestudeerd met als Thema “Rome – End of an Empire” die voor de allereerste keer aan het publiek zal worden getoond. Het belooft spectaculair te worden, met nieuwe muziek, speciaal voor deze show gearrangeerd, zoals Gracchus, Spartacus en Joy. Het Harmonieorkest heeft dit jaar als thema “Music all over the world” en zal onder leiding van dirigent Henk Boer nummers zoals, Pavana in Blue, Highland Cathedral, Sweet Caroline ten gehore brengen. Ook de jeugd van de muziekvereniging zal van zich laten horen. Jong Noordenveld heeft speciaal voor de uitvoering een show ingestudeerd, waarbij u kunt luisteren naar een aantal nieuwe nummers zoals Smoke on the water, Girlfriend, Run en Cool kids. De nummers zijn door de instructie gearrangeerd voor de kinderen. Tevens zullen leerlingen van Jong Noordenveld een muziekstuk laten horen, best spannend voor hen, hun eerste echte optreden voor publiek. Tenslotte zullen beide Colorguard dansgroepen hun winterguard dansshows nog eenmaal laten zien. De lente heeft zijn intrede gedaan en de colorguard groepen zijn alweer druk aan het trainen voor het zomerseizoen.

De presentatie ligt dit jaar in handen van Joya de Boer, u wellicht bekend als verslaggeefster van SBS 6 en oud-lid van muziekvereniging Noordenveld. Graag zien wij u bij de uitvoering op zaterdag 11 mei in Sportcentrum De Hullen in Roden, aanvang om 19:30, zaal open om 19.00 uur. Entree : € 5,00 voor informatie: algemenezaken@mvnoordenveld.nl