Zaterdag 11 mei Editie 2019 “All Together”

Zaterdag 11 mei is het zo ver, muziekvereniging Noordenveld presenteert Editie 2019 “All Together” Een verrassende muzikale avond voor jong en oud. Showband Noordenveld, Jong Noordenveld en het Harmonieorkest laten van zich horen op een andere manier dan dat u gewend bent. Een spectaculaire opening, gevarieerde show’s, en nieuwe muziekstukken.  Het thema “All Together” ziet u tijdens de avond steeds terugkomen. Een thema wat staat voor samen plezier hebben in muziek en dans. Showband Noordenveld neemt u mee naar Rome – End of an Emipre, Jong Noordenveld naar “Proud to be”, het orkest neemt u mee op reis met “Music all over the World”, en de twee guard dansgroepen gaan de uitdaging niet uit de weg met hun show Madness en Slaapfeestje. Editie 2019 “All Together” is een avond uit waar u met veel plezier zult genieten van de diversiteit van optredens op muzikaal gebied. We heten u dan ook van welkom.

De presentatie ligt dit jaar in handen van Joya de Boer, u wellicht bekend als verslaggeefster van SBS 6 en oud-lid van muziekvereniging Noordenveld.

 

Wanneer: zaterdag 11 mei in Sportcentrum De Hullen in Roden.

Aanvang om 19:30, zaal open om 19.00 uur.

Entree : € 5,00

Kinderen tot 5 jaar gratis.

In de pauze een loterij met mooie prijzen.

Info: algemenezaken@mvnoordenveld.nl  06-22259694