Concert “Music around the World”

Harmonieorkest Noordenveld geeft op 2 november het concert “Music around the World”. Het orkest neemt u o.a. mee naar Rusland, België, Amerika, Nederland, Duitsland, Ierland en nog vele andere landen. Een muzikale avond waar muziekstukken van vroeger en nu langs zullen komen. Zo kunt u denken aan de vrolijke nummers “Leef” van André Hazes en “Sweet Caroline” van Neil Diamond en de filmmuziek van “Wallace en Gromit” Muziek waar u niet van op uw stoel kunt blijven zitten. Daarnaast laten o.a. de nummers “Pavane in Blue” en “Spirit of Life” u weg dromen naar een andere wereld. Kortom, het is genieten tijdens het concert van harmonieorkest Noordenveld. Deze avond is in samenwerking met “Steelband Panmagic” en Saxofoon Ensemble Arancione. Steelband Panmagic zal Caribische klanken laten horen en met Saxofoon Ensemble Arancione gaat u genieten van pop en klassieke muziekstukken. Kortom harmonieorkest Noordenveld presenteert u met trots “Music around the World” en nodigt u van harte uit om te komen luisteren en kijken.

Wanneer: Zaterdag 2 november – Aanvang: 19.30 uur – Entree: € 5,00 – Locatie: Muziekcentrum “Het Akkoord” Klimop 2b, 9301 PK Roden