Afscheid Martin de Koning als voorzitter

By 16 december 2017Algemeen

Zes jaar lang was Martin de voorzitter van onze vereniging. En wat een periode. Hij had zich beschikbaar gesteld voor een positie in het bestuur en tijdens de eerste vergadering werd voorgesteld om Martin voorzitter te maken. Hij had er wel zin in als volledig onafhankelijk nieuwe persoon binnen de vereniging.

In de afgelopen jaren zijn er verschillende successen behaald waarbij de grootste en lang gekoesterde wens gerealiseerd is: een eigen clubgebouw. Samen met Sijbren Jongstra heeft Martin veel overleg met de gemeente gehad, wat geresulteerd heeft in Het Akkoord. Een prachtig clubgebouw aan de Klimop 2b, in Roden.

Naast het clubgebouw heeft Martin vooral gerealiseerd dat de vereniging vooral vereniging is geworden. Meer communicatie tussen afdelingen en vooral meer samen werken. Als Martin met één woord kan worden beschreven, dan is het samenwerken. Hij heeft een correcte afhandeling van processen en behandeling van leden, gemeenteraad leden en anderen verbeterd. Een mooi voorbeeld daarvan is binnen het bestuur indienen van voorstellen, vóór de vergadering zodat vergaderingen efficiënter kunnen worden gehouden.

Samenwerken en correct afhandelen, dat is Martin. Bedankt namens de gehele vereniging voor jouw prettige voorzitterschap en veel succes in je verdere carrière.

Martin de Koning neemt afscheid als voorzitter en verwelkomt Annemarie Booijega als zijn opvolger.