Verslaggevers van de maand: CGN Almere

Anouk en Nynke hebben meegedaan aan CGN wedstrijden in Almere.
Verslaggevers van onze vereniging van deze maand zijn: Anouk de Jonge en Nynke Boomstra. Zij zijn twee leden van onze colorguardgroep Young N-Motion, die afgelopen zaterdag 2e zijn geworden met de colorguard wedstrijden van Color Guard Nederland (CGN) in Almere.
Leest u mee?

 

Wij hadden zaterdag 24 februari onze tweede CGN wedstrijd in Almere. Eerst gingen we verzamelen in het Akkoord in Roden, we gingen in auto’s naar Almere rijden. Toen we daar aankwamen gingen we onze kleedkamer zoeken en daar gingen we onze haren en make-up doen. Verder konden we gewoon wat show kijken en een beetje rondlopen en wat eten, want het duurde wel even voordat we de show moesten doen. Voor de show hebben we altijd kleedkamer moment, dan ga je de muziek luisteren en een kleine warming up doen. Daarna hebben we nog een warming up waarbij we stukjes van de show gaan doornemen. En dan is het showtime! De mensen van de vloerploeg leggen de vloer en wij gaan daarop onze show doen. (Iedere vereniging heeft een eigen vloer) wij hadden de show best wel laat dus snel daarna was de retreat (prijsuitreiking). We zijn 2e van de 4 geworden, met 71.47 punten, wat hoger was dan de vorige wedstrijd, waar we 3e werden van de 7 met 61.82 punten. Wij vinden het zelf heel goed, want we hadden het niet verwacht. Daarna gingen we weer naar huis. En het was een super leuke dag! Zaterdag 10 maart is er weer een CGN wedstrijd in Leeuwarden, dan doen er ook meer groepen mee. We hebben er heel veel zin in en hopen dat de show goed gaat.

 

Van Anouk & Nynke

 

Ben je ook benieuwd naar Color Guard? Neem dan een kijkje op de pagina van de Color Guard afdeling of de pagina van Color Guard Nederland!

 

Young N-Motion bij CGN Almere