Harmonieorkest houdt open repetitie op 3 april

 

 

 

 

Op dinsdagavond 3 april houdt ons harmonieorkest een open repetitie van 19.45 uur tot 21.30 uur. Harmonieorkest Noordenveld timmert hard aan de weg en groeit. Het leden aantal is dit seizoen gegroeid van 20 naar 26. Een groep van enthousiaste mensen, die het leuk vinden om samen muziek te maken. Het harmonieorkest staat onder leiding van Henk Boer, een zeer gedreven dirigent die iedere dinsdagavond super enthousiast voor het orkest staat. Dit seizoen speelt het harmonie orkest “Classics” met gevarieerde stukken muziek, zoals The Young Verdi, Grieg’s Morning, Only Love, en Queen in concert. Hiermee laat het Harmonie orkest op de uitvoering van 21 april prachtige muziek horen. Een voorproefje kunt u op dinsdagavond alvast meekrijgen.

De open repetitie zal gehouden worden in het muziekcentrum het Akkoord aan de Klimop 2b in Roden. Belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken en te ervaren hoe wij ons voorbereiden op de komende optredens.

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen met ons orkest, neem dan contact op met Gerda Jeeninga via afdelingorkest@mvnoordenveld.nl