Uitvoering Muziekvereniging Noordenveld: “In Motion”

Op 21 april is de uitvoering van Muziekvereniging Noordenveld. Het thema van de uitvoering dit jaar is In Motion. Als voorzitter kan ik beamen dat er geen toepasselijker thema is op dit moment, want onze vereniging is volop in beweging. Dit is ook duidelijk te zien op onze mooie nieuwe website die sinds kort online is gegaan, de vele activiteiten en andere nieuwtjes zijn hier terug te vinden.

De beweging is ook zeker te zien in de verschillende afdelingen binnen de vereniging! Het Harmonieorkest goes Classic. Ze speelt dit jaar allerlei klassieke stukken. Nummers zoals The Young Verdi, Shalom Alechem, Only Love, maar ook een Queen medley valt onder dit thema. Onze twee Color Guard groepen N-Motion Junior en N-Motion Kids hebben allebei een prachtige show, waarmee mooie punten zijn gescoord tijdens de Winterguard competitie. En de showband heeft weer een volle agenda met optredens op de agenda voor het komende zomerseizoen. Eén van de hoogtepunten is de uitnodiging voor het mooiste bloemencorso in Zundert. Alleen de beste bands van Nederland mogen hier op uitnodiging aan deelnemen.  De jeugdafdeling probeert kinderen enthousiast te maken voor muziek en dans door een leuke activiteit aan te bieden op de activiteitenladder. En voor volwassenen die graag een instrument willen leren bespelen of een oude vaardigheid weer willen oppakken hebben we de Blazersklas voor volwassen opgestart.

Ook onze individuele leden zijn in beweging! Een aantal Color Guard dames zijn zich aan het voorbereiden voor de overgang van Jong Noordenveld naar de Showband. Hiervoor lopen ze momenteel stage bij de showband. Dit geldt ook voor een paar van onze jonge muzikanten. Verder zijn er ook leden die binnen de vereniging switchen van Showband naar Harmonieorkest. En al deze motion is natuurlijk alleen mogelijk door de ondersteuning van vele leden en vrijwilligers!

Tijdens de uitvoering willen we graag aan u laten zien, horen en voelen dat Muziekvereniging Noordenveld In Motion is. Beleef een bijzondere avond waar muziek, show en dans samenkomen!

We zien u graag op zaterdag 21 april!

Annemarie Booijenga,

voorzitter van Muziekvereniging Noordenveld

Uitnodiging uitvoering MV Noordenveld 21 april 2018