Prachtige uitvoering van Muziekvereniging Noordenveld

Het was een geweldige avond, een avond vol met muziek en dans. Muziekvereniging Noordenveld liet dit weekend van zich horen tijdens de jaarlijkse uitvoering. Ze deed het thema “In Motion” eer aan. Volop in beweging was en is de vereniging. De moderne stukken muziek werden vol passie en overgave gespeeld. Het publiek was enthousiast. De show “Contradictions” die de showband liet zien, was een genot voor het oog en beloofd volgende week op de taptoe in Zoetermeer een groot succes te worden. Ook het harmonieorkest zit in de flow van “In Motion” en speelde bekende klassieke nummers. Het harmonie orkest zal in mei een koffieconcert geven. N-Motion Kids en Young N-motion danste met vlaggen en andere attributen een geweldige show. Op Koningsdag kunt u hen ’s middags op de Albertsbaan in Roden komen bewonderen. Jong Noordenveld heeft het publiek laten zien dat muziek maken voor kinderen erg leuk is om te doen. Wat hebben zij een prestatie geleverd, muzikaal maar ook op marching gebied. Ook hen kunt u op Koningsdag door de straten van Roden zien lopen. Daarnaast hebben kinderen die nog maar net zijn begonnen met het leren bespelen van een instrument ook aan aantal muziekstukken ter gehoren gebracht. Ontzettend leuk om naar te kijken. Kortom een succesvolle muzikale avond voor muziekvereniging Noordenveld.