In samenwerking met Welzijn in Noordenveld, deed muziekvereniging Noordenveld mee aan de activiteitenladder voor de basisscholen in de gemeente Noordenveld. 7 Enthousiaste kinderen hadden zich ingeschreven voor dans & colorguard. Het was voor de eerste keer dat de kinderen in aanraking kwamen met een tak van sport die voor velen toch nog onbekend is.  De kinderen vonden het de eerste les best spannend. Het op een bepaalde manier vasthouden en draaien met een vlag is toch moeilijker dan het eruit ziet. Het gooien van de vlag en het opvangen was toch wel favoriet. De kinderen vonden het geweldig en kijken uit naar de volgende lessen. De kinderen hebben in de eerste lessen een paar basisvaardigheden geleerd. Een aantal van de kinderen hebben aangegeven verder te willen met colorguard, wat wij als vereniging natuurlijk hartstikke leuk vinden.

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen, kom dan eens kijken op maandagavond van 18.00 uur tot 19.30 uur in het muziekcentrum “het Akkoord”Klimop 2b (gymzaal tegenover de Tandem)

Voor meer informatie bel naar: Gréhilde Nauta 06-37171133 of mail naar: jeugd@mvnoordenveld.nl