Stem op muziekvereniging Noordenveld

Het ING fonds is landelijk gestart met de campagne “Help Nederland vooruit” Dit is een campagne waarbij lokale initiatieven kans maken op een donatie van het ING Nederland fonds.

Muziekvereniging Noordenveld heeft zich bij het ING fonds aangemeld met het initiatief kinderen en jongeren kennis te laten maken met muziek en dans, stimuleren tot het spelen van muziek op een instrument en beweging in de vorm van colorguard dans. Het maatschappelijk belang staat hierbij hoog in het vaandel.

Muziekvereniging Noordenveld is verheugd dat het ING fonds, het initiatief omarmd heeft. Nu mag muziekvereniging Noordenveld samen met nog 4 initiatiefnemers voor de regio Drenthe/Assen meedoen met “Help Nederland vooruit”

Muziekvereniging Noordenveld heeft als opdracht gekregen om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen voor het initiatief. Voor de initiatiefnemers een uitdaging. De initiatiefnemer met de meeste stemmen, kan een bedrag van € 1.000,– tot € 5.000,–  als donatie krijgen van het ING Fonds.

Daarom vraagt muziekvereniging Noordenveld ook u om te stemmen op het initiatief

Er kan gestemd worden van 21 januari t/m 10 februari. Om te mogen stemmen hoeft u geen lid of rekeninghouder te zijn van de ING.

Stemmen kan door te klikken op onderstaande link.

https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/muziekvereniging-noordenveld

Namens muziekvereniging Noordenveld hartelijk bedankt voor uw stem.