Doe je ook mee met de blazersklas?

Volgende week start muziekvereniging Noordenveld met de blazersklas voor volwassen. De klas groeit met aanmeldingen, en we hebben nog een paar plaatsjes vrij. Lijkt het jou ook leuk, geef je dan op!

In 10 lessen komen verschillende aspecten aan bod, waaronder kennismaken met het instrument, het bespelen van het instrument, noten leren lezen en samen spelen.  Kortom het hele scala van muziek leren spelen komt voorbij.

Maar ook voor volwassenen die al eerder een instrument hebben bespeeld zou deze blazersklas van muziekvereniging Noordenveld een nieuwe start kunnen zijn. Er zijn diverse instrumenten voor de blazersklas beschikbaar gesteld. Zo kun je denken aan de volgende instrumenten; klarinet, trompet, althoorn, trombone, euphonium dwarsfluit, bas.

De blazersklas start op woensdag 6 februari a.s. en zal worden gehouden in het muziekcentrum ‘Het Akkoord” Klimop 2b van 20.00 tot 21.00 uur. De lessen zijn

€ 8,00 per lesavond, aanmelden kan tot 3 februari. De lessen zullen verder op dinsdagavond zijn.

Een uniek en gedurfd concept, tot voor vorig jaar niet eerder gedaan in de gemeente Noordenveld, maar wel één die gegroeid is naar succes!

Voor opgeven voor de blazersklas of meer informatie kan contact opgenomen worden met Jacqueline Hagenauw mob. 06-22259694

Of mail naar: algemenezaken@mvnoordenveld.nl