Kinderen spelen mee op kerstconcert

Op zaterdag 14 december geeft muziekvereniging Noordenveld een kerstconcert. Om het kerstconcert compleet te maken, zijn we op zoek naar kinderen die het leuk zouden vinden om in een muziekgroepje hieraan mee te doen. Misschien bespeel je al een instrument of zou je het leuk vinden om te leren. Je kunt kiezen en kennismaken uit verschillende instrumenten, zoals een trompet, een dwarsfluit, een piccolo, een trommel en een saxofoon. Natuurlijk gaat een instrument bespelen niet zomaar, maar 14 december speel jij mee, op het door jou gekozen instrument. Lijkt dat jou ook ontzettend leuk om mee te maken, geef je dan op en doe mee!

Wanneer ga je oefenen:

Iedere donderdag van 16.00 uur tot 16.45 uur in Muziekcentrum “Het Akkoord” Klimop 2b te Roden (tegen over OBS de Tandem)

De kosten bedragen € 5,00 per les tot aan de kerst.

Data: 31 okt, 7, 14, 21, 28 november en 12 dec en op 14 december het kerstconcert.

 

Opgave en meer informatie:

Gréhilde Nauta 06-37371133 of mail naar jeugd@mvnoordenveld.nl