Herfstconcert Groots Succes

Afgelopen zaterdag was het zover, en gaf harmonieorkest Noordenveld het Herfstconcert “Music around the World” Enthousiast publiek en gedreven muzikanten maakte de avond tot een groots succes. Met een schitterende opening van de “Belgische Parachutisten mars” kwam de avond in bloei. Het orkest speelde afwisselende nummers die voor jong en oud herkenbaar waren. Deze avond speelde ook “Steelband Panmagic” en “Saxofoon Ensemble Arancione”. Steelband Panmagic speelde Caribische klanken en het Saxofoon Ensemble liet verschillende klassieke nummers horen. Tevens ook een avond waar orkestlid Bram de Munck gehuldigd werd met zijn 25-jarige jubileum. 25 jaar lid van de vereniging dat is niet niks en daarom werd Bram in het zonnetje gezet met een zilverenspeld en een mooi boeket bloemen. Het was een mooie avond waar met veel muzikaal plezier op terug gekeken kan worden.