Nieuwe Colorguard dansgroepen gaan van start

Muziekvereniging Noordenveld gaat starten met twee nieuwe colorguard dansgroepen. De muziekvereniging timmert het afgelopen jaar hard aan de weg, en dat werpt zijn vruchten af. Veel kinderen willen meedoen, maar omdat de huidige groepen al gevorderd zijn is het lastig om midden in het seizoen kinderen toe te voegen. Daarom heeft muziekvereniging Noordenveld samen met de instructie de handen in elkaar geslagen en gaan zij starten met twee nieuwe colorguard dansgroepen. Colorguard dans is een leuke sport waarbij je danst met vlaggen. Het is een hobby waarvan alles inzit, zo doe je aan bewegen en dans tegelijk. Er wordt een dansshow geschreven op muziek, met een stukje ballet, een stukje streetdance. Van alles zit er in colorguard en dat maakt colorguarddans zo uniek. In deze periode is het pieken voor de colorguard groepen van de muziekvereniging, en doen ze mee met een tal van wedstrijden in het gehele land. Volgende week zal de eerste wedstrijd in Drachten zijn. In de zomer en herfst periode doet de colorguard dansgroep ook mee met Jong Noordenveld, dit is de jeugdband van de muziekvereniging.  Zo biedt muziekvereniging Noordenveld een superleuke hobby waar kinderen echt een stukje van hun zelf in kwijt kunnen.

Kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 vanaf woensdagavond 15 januari van 18.00 tot 19.00 uur en kinderen van de groepen 6, 7 en 8 vanaf maandag 20 januari van 19.00 tot 20.00 uur.

De eerste 3 keren kun je gratis meedoen. Meld je snel aan want vol is vol.

Doe je ook mee? Meld je aan bij Jacqueline Hagenauw 06-22259694 of algemenezaken@mvnoordenveld.nl