Vriendjes en vriendinnetjes avond

Dinsdagavond 21 januari, is er een vriendjes en vriendinnetjes avond bij Jong Noordenveld. Jong Noordenveld is de muziek jeugdband van de gemeente Noordenveld, waar kinderen van groep 4 tot groep 8 in spelen.

Een muziekinstrument bespelen is gaaf om te doen. En daarom dachten de kinderen van Jong Noordenveld zelf om morgenavond een vriendjes en vriendinnetjes avond te houden. Ze willen graag aan anderen kinderen laten zien hoe leuk het is op een repetitie avond.  Kinderen tussen de 7 en 13 jaar zijn van harte welkom. Op deze avond mag je ook een instrument proberen.

Je mag je vriendje en/of vriendinnetje meenemen en natuurlijk ook je ouders. De kinderen beginnen om 18.30 uur met de repetitie. Kom je ook kijken en meedoen?

Waar: Muziekcentrum “Het Akkoord” Klimop 2b 9301 PK.

Voor meer info bel: 06-37171133 of mail naar: Jeugd@mvoordenveld.nl