Muzikale aardappels

Vandaag strijkt muziekvereniging Noordenveld neer in de aardappelvelden, niet om muziek te maken, alhoewel er best muziek in de aardappel zit. Nou ja in ieder geval smaak, en daar wordt menig muzikant vrolijk van, met muzikale klanken tot gevolg natuurlijk. Vandaag zijn we bij boer Pieper, boer Pieper is namelijk aardappelboer en is zwetend en zwoegend bezig aardappelen te rooien. Hij heeft ook gele aardappelen niet alleen rooie, maar vandaag is hij ze aan het rooien, speciaal voor ons.

Voor stampotten, voor ovenschotels, om te koken of te bakken en te grillen. Kortom Boer Pieper weet wel wat wij lekker vinden.  Want straks als deze hittegolf ons land heeft verlaten en koude weersfronten ons land weer teisteren, dan is het tijd voor warmte en gezelligheid, tijd voor stamppot, kortom tijd voor de aardappel.

Over een paar week start onze verkoop van aardappelen. Houdt u onze social media in de gaten, want de beste en de lekkerste aardappelen zijn te verkrijgen bij muziekvereniging Noordenveld.