De Showband en een nieuw avontuur

Je was bezig met een avontuur, waar veel uren werk in zaten. Ineens kwam de Corona en gooide roet in het eten, lag alles stil……kon de show zoals die er lag, niet meer uitgevoerd worden. Maar bij de pakken neerzitten is niet iets van Showband Noordenveld. Het avontuur gaat door en een nieuw pad zal worden bewandeld. Afscheid nemen van het één en beginnen aan iets nieuws. Een nieuwe show is geschreven en een nieuwe show betekent nieuwe sets.

Gisteravond was de eerste showtraining in “sporthal de Hullen” onder leiding van het nieuwe designer- en staffteam. We hebben de juiste maatregelen getroffen om de training zo goed mogelijk te laten verlopen. De melodie sectie heeft de eerste sets ingestudeerd en volgende week is het de beurt aan het slagwerk en de colorguards. Houd u onze socials in de gaten om onze voorbereidingen stap voor stap te volgen

Het grote avontuur is nog maar net begonnen……