Muzikale presentatie op 9 juli

De vakantie staat voor veel verenigingen voor de deur en zo ook voor Muziekvereniging Noordenveld. De muziekvereniging vind het fijn dat ze op vakantie mogen, maar ook zo ontzettend jammer omdat ze net weer sfeer hebben geproefd aan het verenigingsleven en samen muziek maken. Daarom heeft de vereniging besloten maar heel even de deuren te sluiten om te genieten van de zonnestralen, het strand, de bossen en de natuur. Zo gaat de showband door tot 24 juli. Het orkest gaat nu al wel op vakantie maar starten net als de showband in de week van 17 augustus. De showband heeft aanvragen voor optredens dus het gaat weer los en daar zijn we blij mee. Evenementen worden weer georganiseerd, een concert staat weer op de agenda van ons orkest en een jeugd muziek dag komt er voor Jong Noordenveld, en voor de Colorguard dansgroepen beginnen de trainingen voor de wedstrijden weer. Kortom we zijn volop in de running om alles uit de kast te halen, zodat we goed voor de dag komen.

Om te laten zien wat wij als vereniging in korte tijd hebben neergezet geven we een muzikale presentatie speciaal voor publiek.

Wanneer: Vrijdag 9 juli

Aanvang: 19.15 uur  Einde 20.15 /20.30 uur

Locatie: Muziekcentrum het Akkoord, Klimop 2b te Roden.

Mis het niet! Iedereen is welkom om te komen kijken.