Showband Noordenveld treed weer op!

Na anderhalf jaar stil te hebben gelegen qua optredens, is showband Noordenveld ontzettend blij dat ze zich vandaag in Leek weer konden laten zien. Het eerste echte optreden na zo’n lange tijd, het was even wennen, maar het voelde toch weer als vanouds en fijn. Winkeliersvereniging Leek wilde graag aan haar winkelend publiek laten zien dat Leek ook klaar is voor een nieuw tijdperk. Dus organiseerde zij een rommelmarkt, hadden een groot springkussen voor kinderen en vroegen onze showband om te komen optreden. Publiek was er genoeg in Leek, een gezellige middag voor groot en klein.

We hopen dat we met dit optreden een nare en zeer vervelende periode achter ons te kunnen laten en we weer verder kunnen bouwen aan de toekomst. Een muzikale toekomst, met mooie optredens.

Nog een paar weken dan is Rodermarkt, een optocht in aangepaste vorm. Ook dan zal showband Noordenveld weer mogen optreden maar dan in ons eigen mooie dorp Roden, we kijken er naar uit!