Blow it Away een groot succes

By 26 september 2021Geen categorie
Sinds een paar weken is onze muziekvereniging gestart met het project Blow it Away. Een project op de basisscholen in de gemeente Noordenveld. Gestart met als doel meer kinderen enthousiast te maken voor blaasmuziek. Het project is nu gestart bij CBS de Parel en afgelopen dinsdag hebben de kinderen laten zien en horen wat ze hebben geleerd. De kinderen werden ondersteund door het Harmonie orkest & Jeugdkorps Jong Noordenveld. Jong Noordenveld bestaat uit een enthousiaste groep kinderen die nog maar net begonnen zijn en dinsdag hun eerste echte optreden hadden. Hoe leuk is het dan om andere kinderen te laten zien wat zij in korte tijd hebben geleerd op hun instrument. De kinderen van CBS de Parel hebben een gratis proefles bij de muziekvereniging aangeboden gekregen,
Muziek spelen en beleven is ontzettend leuk. Lijkt jou kind het ook leuk om een muziekinstrument te leren spelen, of te dansen met vlaggen geef hem/haar dan op voor een gratis proefles via info@mvnoordenveld.nl of bel 06-2225969

Een kleine impressie op het schoolplein op You tube van afgelopen dinsdag, wat deden de kinderen het leuk! Kijk je mee?