Blazersklas voor volwassenen start op 17 november

Steeds meer volwassenen willen graag muzieklessen volgen. Maar ze worden vaak afgeremd, omdat er gedacht wordt dat het te moeilijk zou zijn om een instrument te leren bespelen. Niets is minder waar, maar muziekvereniging Noordenveld heeft bewezen, dat muziekles voor beginners evenals voor volwassenen die eerder een muziekinstrument hebben bespeeld een succes is. Zo heeft de vereniging nu verschillende leerlingen in opleiding. Een uniek project, zo uniek dat gemeente Noordenveld het project ondersteunt.

Op 17 november a.s. start de blazersklas. In 10 lessen komen verschillende aspecten aan bod, waaronder kennismaken met het instrument, het bespelen van het instrument, noten lezen en samen spelen.  Kortom het hele scala van muziek leren spelen komt voorbij. Er zijn diverse instrumenten voor dit project beschikbaar gesteld, zoals dwarsfluit, klarinet, trombone, saxofoon, bas, trompet, althoorn, euphonium enz. Iedereen kan en mag meedoen.

Een uniek en gedurfd concept in de gemeente Noordenveld, maar wel één die zeker belooft een succes te worden.

De eerste tien lessen worden aangeboden voor € 80,00

Locatie: muziekcentrum ‘Het Akkoord” Klimop 2b, 9301 PK Roden.

Van 20.00 tot 21.15 uur, opgeven voor 12 november, vol is vol.

 

Voor meer informatie over de blazersklas kan contact opgenomen worden met

Jacqueline Hagenauw 06-22259694

Of mail naar: info@mvnoordenveld.nl