Nog enkele plekken vrij bij de blazersklas

Op 17 november a.s. start de blazersklas voor volwassenen bij muziekvereniging Noordenveld. We hebben nog een paar plekken vrij in de groep. Je kunt je nog opgeven voor dwarsfluit, klarinet, trombone, althoorn, euphonium e.d. In 10 lessen komen verschillende aspecten aan bod, waaronder kennismaken met het instrument, het bespelen van het instrument, noten lezen en samen spelen. Kortom het hele scala van muziek leren spelen komt voorbij, iedereen kan en mag meedoen.

Steeds meer volwassenen willen graag muzieklessen volgen. Maar ze worden vaak afgeremd, omdat er gedacht wordt dat het te moeilijk zou zijn om een instrument te leren bespelen. Niets is minder waar, maar muziekvereniging Noordenveld heeft bewezen, dat muziekles voor beginners evenals voor volwassenen die eerder een muziekinstrument hebben bespeeld een succes is. Zo heeft de vereniging nu verschillende leerlingen in opleiding. Een uniek project, dat door gemeente Noordenveld wordt ondersteunt. Het belang van het spelen op een instrument is groot, het beïnvloed de hersenen op een positieve manier en geeft ontzettend veel plezier en voldoening.

Wil je ook meedoen bel dan naar Jacqueline Hagenauw 06-22259694 of mail naar info@mvnoordenveld.nl

Lukt de 17e niet informeer naar een andere instapdata. De eerste tien lessen worden aangeboden voor € 80,00

Locatie: muziekcentrum ‘Het Akkoord” Klimop 2b, 9301 PK Roden, van 20.00 uur tot 21.15 uur

(Ook bij de blazersklas houden we rekening met de corona maatregelen, veiligheid staat bij onze muziekvereniging voorop)