Gratis muziekles voor kinderen en jongeren

Muziekvereniging Noordenveld, heeft uw hulp nodig. De vereniging wil kinderen/jongeren uit de gemeente Noordenveld gratis muziekles of Color Guard lesgeven in een periode van ca. 2 maanden. Een initiatief wat succesvol gaat worden, dat staat vast. Meer kinderen kunnen kennismaken met het spelen op een instrument. Muziek maken is niet alleen leuk, het heeft ook een positief effect op de intelligentie en sociale vaardigheden van kinderen. Daarnaast staat plezier hebben in muziek maken en het dansen met vlaggen bovenaan bij de muziekvereniging.

Om gratis lessen voor de kinderen/gezinnen te realiseren is geld nodig. Daarom doen wij mee met de Rabobankclubsupport actie. Bent u lid van de Rabobank? Stem dan op onze club. Doe dit vandaag nog. Ga naar www.rabo-clubsupport.nl en stem met de unieke stemcode die u van de Rabobank heeft gekregen.
U kunt van 5 september tot en met 27 september 2022 stemmen
Kunnen wij op uw stem rekenen?

Bent u geen lid van de Rabobank maar wilt u dit initiatief steunen, dat kan. U kunt uw bijdrage overmaken op NL91 RABO 0399429964 t.n.v. muziekvereniging Noordenveld onder vermelding van “gratis muziekles voor kinderen”.

Hartelijk bedankt voor uw bijdrage

Wilt u meer informatie over dit project dan kunt u mailen naar info@mvnoordenveld.nl