Muziekvereniging Noordenveld organiseert de Blazersklas voor volwassenen

By 13 september 2022Geen categorie

Wist jij dat er steeds meer volwassenen zijn die muzieklessen volgen? Volwassen zoals jij, uniek en met veel creativiteit! Denk jij er ook al lang over na of dit een hobby voor jou is? Of durf je de stap niet te zetten. Stop met de twijfel en meld je aan voor de blazersklas voor jongeren en volwassenen.Dit seizoen gaan we starten met 2 blazersklassen, één klas met jongeren en volwassenen die al een instrument kunnen bespelen, en één klas met jongeren en volwassenen die beginner zijn. In beide blazersklassen krijg je 10 lessen aangeboden aangepast op jouw niveau. In de 1e les maak je kennis met alle instrumenten en kies je welk instrument je voorkeur heeft. Instrumenten die wij binnen onze vereniging hebben zijn dwarsfluit, klarinet, bariton, trombone, hoorn, trompet, saxofoon en bas.
De 1e les worden gegeven op donderdagavond 27 oktober van 20.00 tot 21.15 uur in muziekcentrum “het Akkoord” Klimop 2b te Roden.

Meld je snel aan bij muziekvereniging Noordenveld, Jacqueline Hagenauw 06-22259694 of via info@mvnoordenveld.nl

Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers. De kosten voor 10 lessen bedragen € 80,– per persoon.