Skip to main content

Harmonie Orkest

Harmonie Orkest Noordenveld is een enthousiaste groep muzikanten. Een groep waarbij plezier in het spelen voorop staat. Het orkest is opgericht in 1925 en bestaat dus al 95 jaar. Bijna een eeuw, en tegen die tijd gaan we dat natuurlijks groots vieren. Het orkest staat onder de leiding van Petra Rodenboog, een enthousiaste persoonlijkheid, en een zeer goede dirigente. Momenteel is het orkest bezig met nummers uit bekende films in te studeren. zoals “The Greatest Snowman,  Aladin, How To Train Your Dragon” en vele andere nummers . Zodra we weer mogen zullen we in het dorp en daar buiten optredens verzorgen en geven we concerten.

Het orkest is in de afgelopen jaren flink gegroeid en dat is ontzettend leuk, dit komt mede door de blazersklas voor volwassenen. Waar het orkest 3 jaar geleden nog met 20 mensen speelde, spelen er nu in het orkest ruim 33 mensen. De blazersklas is een succesvol project. Opgezet om volwassenen de kans te geven om met een instrument en muziek spelen in aanraking te komen. Zo hebben we leden die meer dan 25 jaar niet hadden gespeeld en nu meespelen in ons orkest en  leden die in de beginners groep spelen. Naast de blazersklas zijn er ook leden bijgekomen die ervaren muzikanten zijn, en door pure enthousiasme ons orkest zijn komen versterken.

Op dinsdagavond op het puntje van je stoel, met inzet, passie en enthousiasme spelen? Het kan, wij zijn een warme club waar naast spelen ook gezelligheid is. Jong en iets ouder spelen samen en dat maakt dat het orkest harmonieus en compleet.

Kom ook gerust eens kijken op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur tijdens de repetitie in het Akkoord. Voor meer informatie: algemenezaken@mvnoordenveld.nl